Vrijwilligers

Elk jaar worden er op de manege diverse indoor- en outdoorwedstrijden georganiseerd. Dat lukt uiteraard niet zonder vrijwilligers, ieder lid wordt daarom ongeveer 3x per jaar ingedeeld op de takenlijst.

* Elke wedstrijd heeft zijn eigen contactpersoon, wie dat is zal per wedstrijd op de lijst vermeld worden.
* Je kunt ieder jaar vóór 15 november aan Afke Batteram doorgeven wat je voorkeur is voor het nieuwe jaar, daar wordt dan zoveel mogelijk rekening mee gehouden.
* Taken zijn o.a. banen uitzetten, parcours opbouwen, parkeerhulp, schrijfster, ringmeester dressuur/springen, omroeper, parcourshulp op de wedstrijddag, kantine / snackbar, rekenkamer, opruimen na de wedstrijd, en je kunt je ook opgeven voor CH Rijs en de klussendag.
* Aan het begin van het jaar word deze takenlijst in het Klaverblad gepubliceerd. Kun je niet op de dag dat je ingedeeld bent, dan dien je zelf voor een vervanger te zorgen. Ruil met een clubgenootje, of eventueel mag ook iemand van buiten de vereniging jou vervangen. Geef wel even door wie jou vervangt. Klik hier voor de ledenlijst

* Kom je niet opdagen dan zijn wij genoodzaakt om een boete (€ 50,- !) uit te schrijven.

* ->> Let op: Bij HSV Gaasterland hoef je naast bovenstaande taken geen wekelijkse kantine- of schoonmaakdiensten te draaien.

 

Takenlijst augustus tm december 2017

 *Noteer de data dat je bent ingedeeld vast in je agenda
* De leden die een voorkeur hebben doorgegeven zijn aangegeven met en sterretje.
* Onderling ruilen van taak mag, maar geef dit wel even door aan Afke Batteram.

 

 

 

Advertenties