Bloklessen, clinics

Springen

Wij geven om de week op woensdagavond vanaf 19:30 uur springlessen van een uur. Elk kwartaal zal er een andere instructeur/trice voor de groep staan. Dus je kunt per kwartaal beslissen om een blokje van zo’n 6 a 7 lessen mee te doen, in een groep van 3 ruiters.

Vanaf eind september t/m eind december zal Elisah Aarts van Trainingsstal Eelke Bruinsma deze lessen gaan verzorgen voor ons. De volgende data staan nu gereserveerd: 28 september, 12 oktober, 26 oktober, 9 november, 23 november, 7 december en 21 december 2022.

Vanaf januari 2023 starten we weer met een nieuw blokje en zal Age Flapper van Age Flapper Sporthorses deze voor ons gaan verzorgen. Age Flapper, heeft zijn eigen stal en eigen paarden, maar rijdt ook paarden voor de fam. Nienhuis en Nella Bijlsma. Hij rijdt vooral jonge paarden en gaat enkele keren per jaar internationaal op pad. De volgende data staan nu gereserveerd: 18 januari, 1 februari, 15 februari , 1 maart, 15 maart en 29 maart 2023. Mocht je interesse hebben, meer willen weten, je inmiddels al willen opgeven voor het volgende kwartaal of je ook willen aanmelden in de springapp, dan kun je contact opnemen met Diana van de Werke  penningmeesterhsvgaasterland@gmail.com  / 06-123 543 02. 

———————————————————————————————————————————————————————————————————-
Dressuur

Wij geven om de week op woensdagavond vanaf 19:30 uur dressuurlessen variërend van 3 kwartier tot een uur. Elk blokje van circa 5 lessen zal er een andere instructeur/trice voor de groep staan. Dus je kunt per blok beslissen om de lessen mee te doen, in een groep van 2 of 3 ruiters, of privé.

Vanaf begin november 2023 starten wij 5 nieuwe bloklessen op. Deze bloklessen worden gegeven door Klaas Jan Feitsma en Hergen van Hall. Beide heren hebben jarenlange ervaring in het geven van doelgerichte lessen. Of het nu een beginnende ruiter is of een combinatie op Lichte Tour niveau, plezier, motivatie en inzet zijn het belangrijkste. De lessen worden op maat gegeven per combinatie en worden afgestemd op de mogelijkheden van paard en ruiter, immers geen mens en geen paard is hetzelfde. Je leert je manier van trainen beredeneren, zodat je weet hoe je je paard kunt verbeteren. Op deze manier kun je tevens thuis zelfstandig aan de slag met de tips die je tijdens de lessen hebt meegekregen.

De volgende data zijn hiervoor gereserveerd: 2 en 16 november, 14 en 28 december en 11 januari 2022. Voor meer informatie of opgave kun je contact opnemen met Anja Lyklema anja_lyklema@hotmail.com  / 06-114 32 813.

Wil je je opgeven, heb je ideeën voor een volgend blokje qua instructeur/trice of je ook willen aanmelden in de dressuurapp dan kun je dit altijd doorgeven aan Anja.

Advertentie